CommerCentr
UA
Увійти

3.1.9 multistore [bugreport]

DapropВопрос, качаю с сайта, устанавливаю, но версия Bro 3.0.3.6 ? И как включить Hreflang ?? Спасибо
up: вроде разобрался.

Подскажите , пожалуйста, что сделали?
У меня версия 3.0.3.6 после установки...
repkin81Подскажите , пожалуйста, что сделали?
У меня версия 3.0.3.6 после установки...

Доброго часу, так, то показує офіційну версію ядра опенкарту, на котрому побудовано "бро", сама ж 3.1.9 - це внутрішня, кодова назва і тільки на гітхабі фігурує.
Щодо "что сделали?" то там уже й не нарахувати, в основному - авторський код по оптимізації під СЕО та швидкодію, решта - технічні виправлення.
BacoДоброго часу, так, то показує офіційну версію ядра опенкарту, на котрому побудовано "бро", сама ж 3.1.9 - це внутрішня, кодова назва і тільки на гітхабі фігурує.
Щодо "что сделали?" то там уже й не нарахувати, в основному - авторський код по оптимізації під СЕО та швидкодію, решта - технічні виправлення.

велике спасибі.
Доброго дня, є невелике питання.
Стоїть journal 3, кожного разу після оновленя модов злітае корзина (перезапис лінків).
Замість checkout/checkout лінк на кошік стає - checkout/zakaz ()
Не можу зрозуміни як його вбити :) Можливо цє я якісь моди не подчістив :(

Дякую за пораду.

1653052251264.pngВкладення: 1653052251264.png
DapropДоброго дня, є невелике питання.
Стоїть journal 3, кожного разу після оновленя модов злітае корзина (перезапис лінків).
Замість checkout/checkout лінк на кошік стає - checkout/zakaz ()
Не можу зрозуміни як його вбити :) Можливо цє я якісь моди не подчістив :(

Дякую за пораду.

1653052251264.png

Доброго дня!
підкажіть, де саме цей лінк злітає ?
є 2-ва місця (перше та 2-е), але попри всі правки, потрібно саме в адмінці переключити, все ж для людей робилось)
b3b67d088c.pngВкладення: b3b67d088c.png
Так цє чудово що для людей :) І я дуже вдячний за всю вашу роботу.
Так цє воно, не додумався туди заглянути. Дякую. Все чудово працює.

Офтоп питання, а яким плагіном краще робити серію товарів? (робити группу товарів в одній карці)
Знайщов
[POSTS=1]https://feofan.club/ajax-zamena-tovara-po-modelyam-hyper-product-models-for-oc3-0x-nulled-v2-1-2-vip.html[/POSTS]
Але там автор тей щє москаль :)))
На жаль, на форумі не можна лінки на варезники постити, або хоча б ховайте від посторонніх.
Щодо серій товарів, то спробуйте стандартні, що йдуть під ригінал, не бачу якоїсь проблеми, та якщо виникне - або я, або хто з команди допоможе!
А що робити з simple checkout? Вже днів 5 гадаю чому лижи не їдуть :)

[LIKES=3]
https://dev.socksclub.com.ua/index.php?route=checkout/simplecheckout

Warning: include(default/template/common/simple_header.tpl): failed to open stream: No such file or directory in /home/unisoc00/socksclub.com.ua/dev/catalog/view/theme/default/template/checkout/simplecheckout.tpl on line 5Warning: include(default/template/common/simple_header.tpl): failed to open stream: No such file or directory in /home/unisoc00/socksclub.com.ua/dev/catalog/view/theme/default/template/checkout/simplecheckout.tpl on line 5Warning: include(): Failed opening 'default/template/common/simple_header.tpl' for inclusion (include_path='.:/usr/local/pear/php73') in /home/unisoc00/socksclub.com.ua/dev/catalog/view/theme/default/template/checkout/simplecheckout.tpl on line 5

Тут спробував не вийшло :(

1656109341556.png

[/LIKES]Вкладення: 1656109341556.png
проблему з повідомлення вище - виправлено, конфлікт із за реалізації одного й того ж шматочку коду.

Читати може будь-хто. Щоб писати й голосувати — увійдіть в акаунт.