CommerCentr
EN
Sign in

Особенности разработки под версию 3

Завершено роботу по папці catalog на мову: Українська
Виставляю список змін (перша строчка - було. друга - стало):

Рекомендуємо, щоб ім'я файлу і маска були різні, це запобіжить прямий доступ до файлів
Рекомендуємо, щоб ім'я файлу і маска були різні, для запобігання прямого доступу до файлів

Необхідна завантаження
Необхідне завантаження

Назва файлу повинно містити від 3 до 128 символів
Назва файлу повинна містити від 3 до 128 символів

Неправильный тип файла
Неправильный тип файлу

Увага: це завантаження можна видалити, так як призначена до %s товарів
Увага: це завантаження не можна видалити, так як призначена до %s товарів

Назва повинно містити від 1 до 64 символів
Назва повинна містити від 1 до 64 символів

Отображить знизу
Відображати знизу

Цю сторінку можна видалити, так як вона призначена Політикою безпеки за замовчуванням
Цю сторінку не можна видалити, так як вона призначена Політикою безпеки за замовчуванням
Така помилка зустрічається декілька раз. Повторно писати не буду про можна-> не можна
Просто виправляю

опції повинно містити від 1 до 128 символів
Назва опції повинна містити від 1 до 128 символів

Міжнародний стандарт номера книги
Міжнародний стандарт номеру книги

Якщо зміни влаштовують, в прикріпленні готовий файлВкладення: catalog.zip
Обновив та залив на гітхаб правки.
хочу дописать на все локали
$_['help_text_market'] = 'При встановленні серверу BroCart ви матимете доступ до розширень з серверу BroCart.';

это правильно я понимаю? Или нужно дописать "Вместо ОпенкартМаркета"?
только нужно изменить строчку 1236 в setting.twig на
<label class="col-sm-2 control-label"><span data-toggle="tooltip" title="{{ help_text_market }}">{{ text_market }}</span></label>
Да, все верно !
Уже верстальщика подторапливаем, что бы доверстал на главный домен "шкурку" и заканчиваем с разработкой !
По добавлению локали, щас Васо дёрну, пусть обновит гит, но надо так же перевод на все языки тогда.
на украинский я уже сделал, добавил хелп сервера брокарт в русский и английский языки
Скинь пожалуйста, куда то файлы с локалями. Спасибо за участие в проекте !
пакет обновлений для укр. языка и хелп сервера брокарт для англ. и рус. локали + добавка в макет
с сохранением иерархииВкладення: update.zip
ALarikно надо так же перевод на все языки тогда.

при беглом просмотре русской локали не выявил особых недопереводов, в основном нашел только пару фраз с неправильным окончанием слова, типа магазина -> магазину
(3261, 0, 'config', 'config_meta_keyword_3', 'Мета-тег Keywords Укр', 0), нужно изменить на (3261, 0, 'config', 'config_meta_keyword_3', 'Мета-тег Keywords Рус', 0),
в файле brocart.sql
Підфікшено. Прийшов до висновку (добавив і в налаштування мов, але не реалізовано), щоб видаляти установочну теку, в налаштуваннях магазину, при перевірці, якщо існує. А також - перейменування .htaccess.TXT прямо з адмінки.
Прошу надати вподобання, як це в налаштуваннях краще бачити ?
@Baco, Та то вже напевне зайве, в інструкціях прописано що потрібно перейменовувати, але вже якщо вирішив, то там де написано повідомлення, дрписати: якщо хочете зараз видалити установчу теку, тиснути тут, а .htaccess.TXT можна зробити так само, тоді коли встановлюють СЕО, поряд з текстом :успішно виконано, поставита: .htaccess.TXT не перейменовано, зробити це зараз?
yura_co@Baco, Та то вже напевне зайве, в інструкціях прописано що потрібно перейменовувати, але вже якщо вирішив, то там де написано повідомлення, дрписати: якщо хочете зараз видалити установчу теку, тиснути тут, а .htaccess.TXT можна зробити так само, тоді коли встановлюють СЕО, поряд з текстом :успішно виконано, поставита: .htaccess.TXT не перейменовано, зробити це зараз?

Якщо робити під час установки, то потрібно одразу і переключити налаштування конфігу СЕО контроллеру, а то зайве, легше в адмінці біля конфігу, поставити перевірку на один раз і якщо перейменовано, сховати повідомлення. Щодо видалення, то поконсультувавшись, дійшли до висновку про рішення - переносу теки "install" в тимчасове сховище "storage", як на вашу думку, варто чи не рухати цей пункт ?!
не скажу на рахунок теки install, я звик, бачу повідомлення - роблю...
а я добрався до локалі користувацької частини. скажіть, чи потрібне автоматичне оновлення валют?
yura_coне скажу на рахунок теки install, я звик, бачу повідомлення - роблю...
а я добрався до локалі користувацької частини. скажіть, чи потрібне автоматичне оновлення валют?

Хороший вопрос, Васо, давай интегрируем решение по обновлению с нац. банка для укр. и какой то апи для рос. ?
Юра, касательно локали по обновлению - то по возможности - переведи, думаю будет актуальным !
Отчет по текущему состоянию: написано уже 60% маркетплейса, ждём Димасика труд (верстальщик) и под него уже адаптируем новый маркетплейс, кабинет пользователя и продавца.
помогите определить переменную fax, для устранения ошибки
<b>Notice</b>: Undefined variable: fax in <b>/home/baco/brocart.net/demo/catalog/view/theme/default/template/account/edit.tpl</b> on line <b>63</b>
я не могу найти где она определяется
или может вообще убрать поле факс?
начисто переустанавливаю сборку для проверки и вот что выявил:

Notice: Use of undefined constant HTTPS_SERVER - assumed 'HTTPS_SERVER' in /home/public_html/wst.in.ua/system/config/admin.php on line 4
Notice
: Use of undefined constant HTTPS_SERVER - assumed 'HTTPS_SERVER' in /home/public_html/wst.in.ua/admin/controller/common/header.php on line 7
Notice
: Use of undefined constant HTTPS_CATALOG - assumed 'HTTPS_CATALOG' in /home/public_html/wst.in.ua/admin/model/tool/image.php on line 50Notice: Use of undefined constant HTTPS_CATALOG - assumed 'HTTPS_CATALOG' in /home/public_html/wst.in.ua/system/library/googleshopping/googleshopping.php on line 52

И самое интересное, не могу сохранить изменения в настройках
yura_coпомогите определить переменную fax, для устранения ошибки
<b>Notice</b>: Undefined variable: fax in <b>/home/baco/brocart.net/demo/catalog/view/theme/default/template/account/edit.tpl</b> on line <b>63</b>
я не могу найти где она определяется
или может вообще убрать поле факс?

Fax - переменная ещё с 2.3 тянется, где могли потестить - там её убрали. Если есть возможность - вырезать все её упоминания, спасибо за файл - щас ликвидируем оттуда.

Касательно ошибки, то подскажи, ты последнюю версию с гитхаба устанавливаешь или скачанную ранее ?
@ALarik, сори. чет архив за 11е залил
Факс поправив, обновив гіт.
а что в config.php?
Обновление локали для папки маркетплейс
Events-События-Події - оставил без изменения, хотя мне кажется надо обозвать иначе
Сохранена иерархия...
После заливки на гит по новой начисто переустановлю сборку с контрольной проверкой локалиВкладення: upload.zip
обнаружены недочеты локализации в БД
а именно :
Причина повернення
Dead On Arrival
Faulty, please supply details
Order Error
Other, please supply details
Received Wrong Item

Как правильно решить эту задачу я не знаю. прошу поправить в БД перевод
А именно в таблице _return_reason указано аж 7мь языков вместо 3х, и перевод там есть но почему то укр яз имеет айди 5 вместо 2 а рус.яз имеет айди 6 вместо 3 (судя из полей в таблице)
так же такая проблема есть в других таблицах, вобщем нужно во всех таблицах перешерстить ленгвич_айди
на тестовом сайте вообще не работает кнопалка возврат товара
И ещё. заметил сброс языка если при переходе нету описания товара на данном языке..
это все в админке переводить надо, если честно, я за свои 8 лет кодинга на шопах, ни разу (ни разу, от слова вообще никогда) не встречал магазин, который бы заказывал обработку этой страницы, её функционал и прочие обслуживающие моменты, кому надо, может самостоятельно уже допилить:
46fd932f43.jpg
что касаемо кнопалки, то все урлы корректно отработали:
en, ukr, ruВкладення: 46fd932f43.jpg
@ALarik, та перевести когда уже установлено то не проблема, я за то чтобы поправить при установке, понимаю что страница и нафик никому не надо, но всёж для феншую нужно...

Anyone can read. To post and vote, sign in.